Sectra’nın vizyonu medikal bilişim alanında doğru çözümleri sunmak ve bu çözümlerin devamlılığını yüksek memnuniyet ve verimlilik oranı ile sağlamaktır.

Tıbbi görüntüler teşhis ve uygun tedavinin belirlenmesinde anahtar rol oynar. Sectra PACS, tıbbi görüntülerin saklanması, görüntülenmesi ve analizi için Bilgi Teknolojisi çözümleri ve hizmetleri sunmaktadır. Sectra PACS ayrıca medikal görüntüleri sunma ve eğitim materyallerini paylaşma çözümleri sunarak tıp eğitiminin kalitesini yükseltmeye yardımcı olmaktadır.

Sectra’nın ürün ve hizmetleri, istikrarı ve kullanılabilirliği ile tanınır. İç ve dış müşteri memnuniyeti anketleri, Sectra’yı rakiplerinden ayrı kılan en önemli özelliklerinden birinin, deneyimlerini paylaşmaktan mutluluk duyan ve müşterilerin problemlerini çözmek için ekstra yol katetmeye hazır bireylerden oluşan kadrosu olduğu açıkça görülmektedir. Sectra, müşterilerinin ihtiyaçlarını ve karşılaştıkları zorlukları anlamak için ellerinden gelen her şeyi yapan ve sahip olunan bilgi ile müşterilerin günlük işlemlerini kolaylaştırıp, iyileştirmeyi amaçlayan bir kadrodan oluşmaktadır. Bu yüzden müşteriler Sectra’ya uzun süre sadık kalmayı seçmektedirler. 

SECTRA ÇÖZÜMLERİ

Ürünlerimizle ilgileniyor musunuz? APAZ MEDİKAL İLETİŞİM

Size nasıl yardımcı olabiliriz?

Apaz Medikal ile iletişime geçmek için bu formu kullanabilirsiniz. Bilgi alma, destek, satın alma ve diğer tüm birimlerimizle bu alandan bağlantı kurabilirsiniz.