Ege Üniversitesi Hastanesi-PACS

Kategori: Haberler

İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi PACS ihalesini kurumumuz kazanmış olup, yıl içinde SECTRA PACS kurulumu ve eğitimleri gerçekleştirilecektir.

Projenin amacı kuruma ait hasta bilgilerine, görüntülere ve raporlara her yerden ve her zaman erişebilmek ve rutin iş akışının etkinliğini arttırmaktır. Çözüm ile, kurum içinde bulunan diğer bilgi sistemleri ile sorunsuz entegrasyonu sağlanacak olup, acil durumlarda veri paylaşımında oluşabilecek zaman kaybına, görüntü ve raporların CD ve kağıt ile taşınmasında oluşabilecek sorunlara son verilecek ve doğru iş listeleri ve yalın bir iş akışı ile daha etkin kullanım imkanı sunulacaktır.

SECTRA PACS çözümü sağlayıcı bağımsız arşiv (ing. VNA), 3D için gelişmiş görselleştirme araçları, lezyon takibi, anatomik bağlantı ve BT karaciğer hacim ölçümü ve transplantasyon planı, MR Prostat, MR Nöroloji gibi gelişmiş uygulamalar içermektedir.

Radyoloji birimi dışında nükleer tıp, ortopedi, organ nakli gibi birimlere de özel çözümler sunulacaktır. Bu çözümler ile multidisipliner birimler arası ek araçlara gerek duymadan tek bir sistem üzerinden konsültasyona imkanı sağlanacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Size nasıl yardımcı olabiliriz?

Apaz Medikal ile iletişime geçmek için bu formu kullanabilirsiniz. Bilgi alma, destek, satın alma ve diğer tüm birimlerimizle bu alandan bağlantı kurabilirsiniz.