Μετάβαση στο περιεχόμενο Μετάβαση στο υποσέλιδο
YENER SHOES

Ο κορυφαίος κατασκευαστής παπουτσιών στην Τουρκία.

ayakkabıpddddddddddhoto
shoes1

Η Yener Shoes ξεκίνησε την πορεία της στον κλάδο της κατασκευής υποδημάτων το 1965. Αναλαμβάνοντας τα ηνία της οικογενειακής μας επιχείρησης, μεταφερθήκαμε στο σημερινό μας συγκρότημα παραγωγής στο İzmir Işıkkent το 1992.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΑΣ

Η ιστορία και η ιδέα

Το συγκρότημα παραγωγής μας καλύπτει περίπου 2500 τετραγωνικά μέτρα, με όλους τους σταθμούς παραγωγής και τον εκθεσιακό χώρο να στεγάζονται στο ίδιο κτίριο. Ειδικευόμαστε στην κατασκευή χειροποίητων 100% ανδρικών παπουτσιών από γνήσιο δέρμα υψηλής ποιότητας.

Σήμερα, δύο γενιές εργάζονται μαζί, συνδυάζοντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ νέων και κλασικών προσεγγίσεων στην επιχείρηση. Αξιοποιούμε τα στέρεα θεμέλια της τελειομανίας της παλαιότερης γενιάς στην κατασκευή, άτομα που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην τέχνη της υποδηματοποιίας. Ως νεότερη γενιά, παραμένουμε ενήμεροι για τις τελευταίες τάσεις, προσπαθώντας να κατανοήσουμε και να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των σύγχρονων καταναλωτικών αναγκών.

Στόχος μας είναι να προωθήσουμε την εταιρεία στο ψηφιακό μέλλον, αγκαλιάζοντας τον νέο κόσμο των επιχειρήσεων υποδημάτων.

Είμαστε από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς υποδημάτων στην Τουρκία, με πάνω από 70% της παραγωγής μας να διατίθενται για εξαγωγικές πωλήσεις. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο και η γνώση ότι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο φορούν καθημερινά τα παπούτσια μας τροφοδοτεί τη φιλοδοξία μας.

Πέρα από απλός προμηθευτής, λειτουργούμε ως γραφείο παραγωγής που κατανοεί τις ανάγκες σας και τις ανάγκες των πελατών σας, συνεργαζόμενοι για την ανάπτυξη της τέλειας συλλογής από κοινού.

Σας ενημερώνουμε σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, από τον αρχικό σχεδιασμό του πρωτοτύπου και την επιλογή των υλικών μέχρι τα τελικά δείγματα. Μόλις συμφωνήσουμε για κάθε λεπτομέρεια, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στην παραγωγή.

Αναγνωρίζοντας την κρίσιμη σημασία του χρόνου, εργαζόμαστε ακούραστα για να καλύψουμε τις ακριβείς ανάγκες σας ακριβώς όταν τις χρειάζεστε, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη διαδικασία.

μοντέρνα μοτίβα

Στυλ & ποιότητα

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Αποστολή & Όραμα

Στόχος μας είναι να προστατεύσουμε τις τοπικές μας αξίες και την παθιασμένη τελειομανής ψυχή της εταιρείας και να προχωρήσουμε μπροστά, ώστε να συμβαδίσουμε με τον ταχέως μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό κόσμο.

Οι πελάτες μας σημαίνουν πολλά για εμάς. Οι μακροχρόνιες σχέσεις μας μετατρέπονται γενικά σε καλές φιλίες και σπουδαίες επιχειρηματικές συνεργασίες. Μερικές φορές αισθανόμαστε σαν οικογένεια. Έτσι, φροντίζουμε πραγματικά τις σχέσεις μας και η επιδίωξη αυτής της αξίας είναι η αποστολή μας.