Skip to content Skip to footer
YENER SHOES

Türkiye'nin Öncü Erkek Ayakkabı Üreticisi.

ayakkabıpddddddhoto
shoes1

Yener Shoes, 1965 yılında ayakkabı imalatına başladı. Daha sonra aile mirası olan işletmemizi devralarak 1992 yılında İzmir Işıkkent'teki mevcut üretim kompleksimize taşındık.

ÜRETİM MACERAMIZ

Hikaye ve Fikir

Üretim kompleksimiz yaklaşık 2500 m²'dir. Tüm üretim istasyonları ve showroom aynı binadadır. 100% el yapımı birinci sınıf hakiki deri erkek ayakkabıları üretiyoruz.

Şu anda iki nesil olarak birlikte çalışıyoruz, bu da işe yeni ve klasik yaklaşımların mükemmel dengesini yaratıyor. Üretimde eski nesillerin mükemmeliyetçiliğinin sağlam gücünü aldık. Onlar ayakkabıya derinden bağlılar; hayatlarını buna adadılar. Biz yeni nesil olarak en son trendleri takip ediyor, modern tüketici ihtiyaçlarını anlamaya ve beklentilerini karşılamaya çalışıyoruz.

Şirketi dijital geleceğe taşımayı ve ayakkabı işinin yeni dünyasını anlamayı hedefliyoruz.

Üretimimizin 70%'inden fazlası ihracat satışlarına ait olup Türkiye'nin en büyük ayakkabı ihracatçılarından biriyiz. Dünyanın her yerinde müşterilerimiz olduğu için gurur duyuyoruz. Dünyanın dört bir yanında ayakkabılarımızı giyen insanlar olduğunu bilmek bizi her geçen gün daha kendinden emin ve çalışkan bir hale getiriyor.

Bir tedarikçiden öte, ihtiyaçlarınızı/müşterilerinizi anlayan ve sizinle birlikte doğru koleksiyonu geliştiren bir üretim ajansı olarak çalışıyoruz.

Başından sonuna kadar sürecin her adımında bilgilendirileceksiniz; model tasarımından malzeme seçimlerine ve son numunelere kadar. Her ayrıntı üzerinde 100% anlaştıktan sonra üretime başlamaya hazırız.

Zamanlamanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz! Kusursuz bir süreçte ihtiyaçlarınızı zamanında karşılamak için tüm gücümüzle çalışıyoruz.

MODERN ÇİZGİLER

Tarz & Kalite

DEĞERLERİMİZ

Misyon & Vizyon

Yerel değerlerimizi ve şirketin tutkulu mükemmellik ruhunu korurken hızla değişen iş dünyasına ayak uydurmak için ilerlemeyi hedefliyoruz.

Müşterilerimiz bizim için çok şey ifade ediyor. Uzun ilişkilerimiz genellikle iyi dostluklara ve büyük iş ortaklıklarına dönüşür. İlişkilerimizi gerçekten önemsiyoruz ve bu değerleri korumak bizim misyonumuz.